Αυτοί που θα ξεκουραστούν λιγότερες μέρες – Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ Κυριάκου, Κατελάρης και Πίττας

Αυτοί που θα ξεκουραστούν λιγότερες μέρες – Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ Κυριάκου, Κατελάρης και Πίττας

Τέσσερις παίκτες των πρωταθλητών θα ξεκουραστούν λιγότερες μέρες από τους υπόλοιπους, επειδή κλήθηκαν στην εθνική ομάδα για τους αγώνες του Nations League.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γιάννης Πίττας, ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου και οι Φάνος Κατελάρης, Αντρέας Φιλιώτης. Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς δεν κλήθηκε, επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Δείτε την συνέχεια στο themasports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE