Οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας - Άμεση παρέμβαση αστυνομικού

Οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας - Άμεση παρέμβαση αστυνομικού

Οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας σήμερα το μεσημερί.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός ο ο οποίος ήταν με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα και εκτός υπηρεσίας, εντόπισε το όχημα ενοικιάσεως, να κινείται εξ αντιθέτου στον πιο πάνω αυτοκινητόδρομο.

Αμέσως ανέκοψε την τροχαία κίνηση και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, επανέφερε τον οδηγό στη σωστή πορεία, αποφεύγοντας οποιοδήποτε δυσάρεστο περιστατικό, τόσο στον οδηγό του οχήματος, όσο και στους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.