Ο χθεσινός εφιάλτης, «ρίχνει» απ’ το άλογο τον Τιμούρ…

Ο χθεσινός εφιάλτης, «ρίχνει» απ’ το άλογο τον Τιμούρ…

Έζησαν κι άλλους εφιάλτες στην Ανόρθωση στην φετινή σεζόν, όμως το χθεσινό κάζο με τον Άρη τους έχει… στεναχωρήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ακόμα βλέπουν αστεράκια από το «χαστούκι» που τους έδωσε η ομάδα του Άρη, επειδή ήταν στο φινάλε και δεν έχουν την δυνατότητα να διορθώσουν τα πράγματα.

Δείτε την συνέχεια στο themasports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE