ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ίσρα Κολ στο ThemaSports: «Δεν νιώθω τον εαυτό μου ως ηγέτη - Πεισμώσαμε ακόμη περισσότερο μετά την Πάφο»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ίσρα Κολ στο ThemaSports: «Δεν νιώθω τον εαυτό μου ως ηγέτη - Πεισμώσαμε ακόμη περισσότερο μετά την Πάφο»

Το Αργεντίνικο μηχανάκι του Απόλλωνα, Ίσρα Κολ μιλάει αποκλειστικά στο ThemaSports για την κατάκτηση του τίτλου και όχι μόνο!

Ο Ίσρα Κολ ήρθε αθόρυβα το καλοκαίρι του 2021 στη Λεμεσό και έκανε... «θόρυβο» με την σταθερή του απόδοση μέσα στο γήπεδο για τους πρωταθλητές Κύπρου.

Δείτε την συνέχεια στο themasports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE