Gazprom: Η παροχή αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας έπεσε στα 44,7 κυβικά μέτρα

Gazprom: Η παροχή αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας έπεσε στα 44,7 κυβικά μέτρα

Η ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου Gazprom δήλωσε πως συνεχίζει να παρέχει αέριο στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας διαμέσου του σημείου εισόδου Σούντζα, με όγκους που φθάνουν την Κυριακή τα 44,7 εκατομμύρια κυβικά μέτρα (mcm) σε σύγκριση με 45,9 mcm το Σάββατο.

Αίτημα για διοχέτευση του αερίου διαμέσου του κύριου σημείου εισόδου Σοχρανίφκα απορρίφθηκε από την Ουκρανία, σύμφωνα με την Gazprom.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE