Gazprom: Η παροχή αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας έπεσε στα 44,7 κυβικά μέτρα

Gazprom: Η παροχή αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας έπεσε στα 44,7 κυβικά μέτρα

Η ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου Gazprom δήλωσε πως συνεχίζει να παρέχει αέριο στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας διαμέσου του σημείου εισόδου Σούντζα, με όγκους που φθάνουν την Κυριακή τα 44,7 εκατομμύρια κυβικά μέτρα (mcm) σε σύγκριση με 45,9 mcm το Σάββατο.

Αίτημα για διοχέτευση του αερίου διαμέσου του κύριου σημείου εισόδου Σοχρανίφκα απορρίφθηκε από την Ουκρανία, σύμφωνα με την Gazprom.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE