Gazprom: Η παροχή αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας έπεσε στα 44,7 κυβικά μέτρα

Gazprom: Η παροχή αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας έπεσε στα 44,7 κυβικά μέτρα

Η ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου Gazprom δήλωσε πως συνεχίζει να παρέχει αέριο στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας διαμέσου του σημείου εισόδου Σούντζα, με όγκους που φθάνουν την Κυριακή τα 44,7 εκατομμύρια κυβικά μέτρα (mcm) σε σύγκριση με 45,9 mcm το Σάββατο.

Αίτημα για διοχέτευση του αερίου διαμέσου του κύριου σημείου εισόδου Σοχρανίφκα απορρίφθηκε από την Ουκρανία, σύμφωνα με την Gazprom.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE