Νεκρή βρέθηκε επιβάτιδα σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη

Νεκρή βρέθηκε επιβάτιδα σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη

Μέσα στην καμπίνα της απεβίωσε 63χρονή γυναίκα, η οποία ταξίδευε με κρουασιερόπλοιο για τη Σαντορίνη.

Το πρωί της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου που βρισκόταν στο λιμάνι του νησιού, ότι 63χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα, απεβίωσε εντός της καμπίνας της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με σκάφος στον λιμένα «ΑΘΗΝΙΟΣ» της Σαντορίνης και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE