Τραγικός θάνατος για 43χρονο στη Λεμεσό: Πνίγηκε καθώς έτρωγε - Αφαίρεσαν από το λαιμό του κομμάτι κρέας

Τραγικός θάνατος για 43χρονο στη Λεμεσό: Πνίγηκε καθώς έτρωγε - Αφαίρεσαν από το λαιμό του κομμάτι κρέας

Τραγικό θάνατο βρήκε 43χρονος στη Λεμεσό χθες βράδυ κατά τη σίτιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, χθες βράδυ γύρω στις 10:30, 43χρονος Ελληνοκύπριος πνίγηκε καθώς έτρωγε σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας ένιωθε αδιαθεσία και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο επι καθήκοντι ιατρός εντόπισε και αφαίρεσε κομμάτι κρέας από τον λαιμό του, το οποίο φαίνεται πώς ήταν και η αιτία για το τραγικό τέλος του 43χρονου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα φανούν στα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE