Τραγικός θάνατος για 43χρονο στη Λεμεσό: Πνίγηκε καθώς έτρωγε - Αφαίρεσαν από το λαιμό του κομμάτι κρέας

Τραγικός θάνατος για 43χρονο στη Λεμεσό: Πνίγηκε καθώς έτρωγε - Αφαίρεσαν από το λαιμό του κομμάτι κρέας

Τραγικό θάνατο βρήκε 43χρονος στη Λεμεσό χθες βράδυ κατά τη σίτιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, χθες βράδυ γύρω στις 10:30, 43χρονος Ελληνοκύπριος πνίγηκε καθώς έτρωγε σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας ένιωθε αδιαθεσία και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο επι καθήκοντι ιατρός εντόπισε και αφαίρεσε κομμάτι κρέας από τον λαιμό του, το οποίο φαίνεται πώς ήταν και η αιτία για το τραγικό τέλος του 43χρονου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα φανούν στα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Η Κυπριακή Δημοκρατία στηρίζει την ενισχυμένη προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ, επενδύει στο αυξημένο ενδιαφέρον της ΕΕ και θεωρεί σημαντικό τον διορισμό του ειδικού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, δήλωσε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, σημειώνοντας παράλληλα ότι το υφιστάμενο διπλωματικό παράθυρο πρέπει να αξιοποιηθεί με ενότητα, σοβαρότητα και εθνική αυτοπεποίθηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE