Έκλεψε όχημα σε χώρο στάθμευσης υποστατικού - Συνελήφθη 37χρονος

Έκλεψε όχημα σε χώρο στάθμευσης υποστατικού - Συνελήφθη 37χρονος

Άνδρας ηλικίας 37 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής αυτοκινήτου στη Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «τον περασμένο Μάρτιο, άγνωστος έκλεψε τα κλειδιά αυτοκινήτου, από γραφείο σε υποστατικό στη Λάρνακα και στη συνέχεια κλάπηκε το όχημα από το χώρο στάθμευσης οχημάτων του υποστατικού, όπου βρισκόταν. Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στις 13 Μαΐου, να βρίσκεται σταθμευμένο σε περιοχή της Λάρνακας».

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εναντίον άνδρα ηλικίας 37 ετών, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Μαϊου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE