Ασυνείδητοι πολίτες μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο το φυσικό τοπίο στο Φράγμα Αλάσσας - Φωτογραφίες

Ασυνείδητοι πολίτες μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο το φυσικό τοπίο στο Φράγμα Αλάσσας - Φωτογραφίες

Τι και αν το κράτος εδω και χρόνια δημιούργησε "Πράσινα σημεία" και κάδους σε εκδρομικούς χώρους , εν τουτοις κάποιοι πολίτες είτε κατα τις εκδρομικές τους εξορμήσεις είτε για να ξεφορτωθούν "αχρηστα" αντικείμενα, καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον.

Μια τέτοια περίπτωση βλέπει το φως της δημοσιοτητας μετα απο καταγγελία πολίτης στα social media και στο γκρουπ "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε".

Ο πολίτης σε μια εκδρομή του, αντίκρυσε "βουνό" απο σκουπίδια σε περιοχή του Κρυου Ποταμού πάνω απο το φράγμα Άλασσας στην Επαρχία Λεμεσού.

Δειτε την ανάρτηση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE