Ασυνείδητοι πολίτες μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο το φυσικό τοπίο στο Φράγμα Αλάσσας - Φωτογραφίες

Ασυνείδητοι πολίτες μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο το φυσικό τοπίο στο Φράγμα Αλάσσας - Φωτογραφίες

Τι και αν το κράτος εδω και χρόνια δημιούργησε "Πράσινα σημεία" και κάδους σε εκδρομικούς χώρους , εν τουτοις κάποιοι πολίτες είτε κατα τις εκδρομικές τους εξορμήσεις είτε για να ξεφορτωθούν "αχρηστα" αντικείμενα, καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον.

Μια τέτοια περίπτωση βλέπει το φως της δημοσιοτητας μετα απο καταγγελία πολίτης στα social media και στο γκρουπ "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε".

Ο πολίτης σε μια εκδρομή του, αντίκρυσε "βουνό" απο σκουπίδια σε περιοχή του Κρυου Ποταμού πάνω απο το φράγμα Άλασσας στην Επαρχία Λεμεσού.

Δειτε την ανάρτηση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.