Παρατράγουδα στους πανηγυρισμούς: Άγνωστοι έριξαν πέτρες σε όχημα - Τραυματίστηκε 26χρονος

Παρατράγουδα στους πανηγυρισμούς: Άγνωστοι έριξαν πέτρες σε όχημα - Τραυματίστηκε 26χρονος

Παρατράγουδα σημειώθηκαν κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 21:30 το βράδυ, στην περιοχή του Εναέριου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος με συνοδηγό τον 26χρονο γιο του, οπαδό του Απόλλωνα, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στα δυο τζάμια του οχήματος, ενώ ο 26χρονος τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική.

Στον 26χρονο έγινε συρραφή τραύματος και στην συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE