Παρατράγουδα στους πανηγυρισμούς: Άγνωστοι έριξαν πέτρες σε όχημα - Τραυματίστηκε 26χρονος

Παρατράγουδα στους πανηγυρισμούς: Άγνωστοι έριξαν πέτρες σε όχημα - Τραυματίστηκε 26χρονος

Παρατράγουδα σημειώθηκαν κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 21:30 το βράδυ, στην περιοχή του Εναέριου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος με συνοδηγό τον 26χρονο γιο του, οπαδό του Απόλλωνα, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στα δυο τζάμια του οχήματος, ενώ ο 26χρονος τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική.

Στον 26χρονο έγινε συρραφή τραύματος και στην συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.