ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Απασφάλισε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη - Τα σκληρά λόγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Απασφάλισε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη - Τα σκληρά λόγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Μπορεί ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, να μην προχωράει πλέον σε δηλώσεις για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όμως ο πατέρας του σε νέες δηλώσεις κατακεραυνώνει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ήταν αμελής ο γιος μου»

Μιλώντας στον Alpha Ελλάδος, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός κατά της μητέρας των εγγονιών του, ενώ μίλησε για τον γιο του και τόνισε ότι τα τρία αγγελούδια περιμένουν δικαίωση.

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του, να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος. Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς τους. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση», είπε αρχικά ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

«Τραβούσε τη Τζωρτζίνα για να τον έχει συνέχεια δίπλα της»

Σε άλλη συνομιλία που είχε με τη δημοσιογράφο του σταθμού αναφέρθηκε στα βίντεο που τραβούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τη Τζωρτζίνα. Όπως ανέφερε, πλέον συνειδητοποιεί ότι το έκανε για να κρατάει συνέχεια τον Μάνο στο πλευρό της: «Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις (η Ρούλα) που έκανε, μάλιστα, τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα. Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους», κατέληξε ο παππούς των κοριτσιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top