Παράπονα για αλλαγές στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» - Δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα

Παράπονα για αλλαγές στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» - Δεν απαντούν  ούτε στα τηλέφωνα

Παράπονο έκανε πολίτης στη σελίδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ Facebook, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη».

Η καταγγελία αφορά το γεγονός πως αφαιρέθηκε από την Αριάδνη το δικαίωμα να παρακολουθεί κάποιος την Πρόοδο για το "Επίδομα Ασθενείας" του. Αγανακτισμένος ο πολίτης καταγγέλει επίσης, το ότι οι αρμόδιοι παρ' όλη αυτή την αλλαγή, δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα για βοήθεια και για απορίες του κοινού.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE