Παράπονα για αλλαγές στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» - Δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα

Παράπονα για αλλαγές στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» - Δεν απαντούν  ούτε στα τηλέφωνα

Παράπονο έκανε πολίτης στη σελίδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ Facebook, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη».

Η καταγγελία αφορά το γεγονός πως αφαιρέθηκε από την Αριάδνη το δικαίωμα να παρακολουθεί κάποιος την Πρόοδο για το "Επίδομα Ασθενείας" του. Αγανακτισμένος ο πολίτης καταγγέλει επίσης, το ότι οι αρμόδιοι παρ' όλη αυτή την αλλαγή, δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα για βοήθεια και για απορίες του κοινού.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE