Παράπονα για αλλαγές στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» - Δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα

Παράπονα για αλλαγές στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» - Δεν απαντούν  ούτε στα τηλέφωνα

Παράπονο έκανε πολίτης στη σελίδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ Facebook, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη».

Η καταγγελία αφορά το γεγονός πως αφαιρέθηκε από την Αριάδνη το δικαίωμα να παρακολουθεί κάποιος την Πρόοδο για το "Επίδομα Ασθενείας" του. Αγανακτισμένος ο πολίτης καταγγέλει επίσης, το ότι οι αρμόδιοι παρ' όλη αυτή την αλλαγή, δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα για βοήθεια και για απορίες του κοινού.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE