Παράπονα για αλλαγές στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» - Δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα

Παράπονα για αλλαγές στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» - Δεν απαντούν  ούτε στα τηλέφωνα

Παράπονο έκανε πολίτης στη σελίδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ Facebook, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη».

Η καταγγελία αφορά το γεγονός πως αφαιρέθηκε από την Αριάδνη το δικαίωμα να παρακολουθεί κάποιος την Πρόοδο για το "Επίδομα Ασθενείας" του. Αγανακτισμένος ο πολίτης καταγγέλει επίσης, το ότι οι αρμόδιοι παρ' όλη αυτή την αλλαγή, δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα για βοήθεια και για απορίες του κοινού.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE