Παράπονα για αλλαγές στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» - Δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα

Παράπονα για αλλαγές στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» - Δεν απαντούν  ούτε στα τηλέφωνα

Παράπονο έκανε πολίτης στη σελίδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ Facebook, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη».

Η καταγγελία αφορά το γεγονός πως αφαιρέθηκε από την Αριάδνη το δικαίωμα να παρακολουθεί κάποιος την Πρόοδο για το "Επίδομα Ασθενείας" του. Αγανακτισμένος ο πολίτης καταγγέλει επίσης, το ότι οι αρμόδιοι παρ' όλη αυτή την αλλαγή, δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα για βοήθεια και για απορίες του κοινού.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE