LIFESTYLE

Ντροπή σου φίλε μου! Αν κεράτωσες τη διάσημη Κύπρια τραγουδίστρια είσαι άξιος της μοίρας σου…

Ντροπή σου φίλε μου! Αν κεράτωσες τη διάσημη Κύπρια τραγουδίστρια είσαι άξιος της μοίρας σου…

Σύμφωνα με φήμες που άρχισαν να ακούγονται δεξιά κι αριστερά αλλά και με το σημερινό δημοσίευμα του nasos.blog, φαίνεται πως η αγαπημένη μας, Κύπρια τραγουδίστρια έδιωξε από το σπίτι τον σύζυγό της.

Εμείς με κάθε επιφύλαξη, αναδημοσιεύουμε το εν λόγω άρθρο…

«Εδώ και μέρες η Ευρυδίκη έχει γράψει στα προφίλ της στα Social media πώς είναι «επιτέλους Ελεύθερη». Ωστόσο αυτό το Free at last πολλοί το διάβασαν όμως λίγοι το κατάλαβαν.

ev

Τι συνέβη στην κοινή ζωή της τραγουδίστριας με τον Δημήτρη Κοργιαλά; Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στη ζωή τους μπήκε μια δημοσιογράφος από τον τηλεοπτικό σταθμό Star την οποία ερωτεύτηκε παράφορα ο Δημήτρης.

Μάλιστα αυτές τις μέρες ο Κοργιαλάς είναι μαζί της στη Ναύπακτο όπου απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές, δείχνοντας πώς συνεχίζει τη ζωή του μαζί της. Μάλιστα η συνάδελφος έχει και ένα παιδί από τον πρώτο γάμο της.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πώς με το που τον έκανε τσακωτό η Ευρυδίκη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι όπου και έμεναν μαζί. Έτσι και έγινε.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top