Ντροπή σου φίλε μου! Αν κεράτωσες τη διάσημη Κύπρια τραγουδίστρια είσαι άξιος της μοίρας σου…

Ντροπή σου φίλε μου! Αν κεράτωσες τη διάσημη Κύπρια τραγουδίστρια είσαι άξιος της μοίρας σου…

Σύμφωνα με φήμες που άρχισαν να ακούγονται δεξιά κι αριστερά αλλά και με το σημερινό δημοσίευμα του nasos.blog, φαίνεται πως η αγαπημένη μας, Κύπρια τραγουδίστρια έδιωξε από το σπίτι τον σύζυγό της.

Εμείς με κάθε επιφύλαξη, αναδημοσιεύουμε το εν λόγω άρθρο…

«Εδώ και μέρες η Ευρυδίκη έχει γράψει στα προφίλ της στα Social media πώς είναι «επιτέλους Ελεύθερη». Ωστόσο αυτό το Free at last πολλοί το διάβασαν όμως λίγοι το κατάλαβαν.

ev

Τι συνέβη στην κοινή ζωή της τραγουδίστριας με τον Δημήτρη Κοργιαλά; Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στη ζωή τους μπήκε μια δημοσιογράφος από τον τηλεοπτικό σταθμό Star την οποία ερωτεύτηκε παράφορα ο Δημήτρης.

Μάλιστα αυτές τις μέρες ο Κοργιαλάς είναι μαζί της στη Ναύπακτο όπου απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές, δείχνοντας πώς συνεχίζει τη ζωή του μαζί της. Μάλιστα η συνάδελφος έχει και ένα παιδί από τον πρώτο γάμο της.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πώς με το που τον έκανε τσακωτό η Ευρυδίκη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι όπου και έμεναν μαζί. Έτσι και έγινε.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE