ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Δήμος Λατσιών προειδοποιεί για τον Τελικό Κυπέλου ότι η τροχονομία θα περιπολεί την περιοχή και παραβάτες θα διώκονται

Ο Δήμος Λατσιών προειδοποιεί για τον Τελικό Κυπέλου ότι η τροχονομία θα περιπολεί την περιοχή και παραβάτες θα διώκονται

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον Τελικό Κυπέλου μεταξύ των ομάδων Ομόνοια Λευκωσίας – Εθνικός Άχνας σήμερα, η ώρα 19:00 στο Γ.Σ.Π., ο Δήμος Λατσιών υπενθυμίζει τους επισκέπτες του Σταδίου, αναφορικά με την υποχρέωση συμμόρφωσης προς την κείμενη νομοθεσία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, δεδομένης της κοσμοσυρροής, της ανάγκης διασφάλισης της απρόσκοπτης χρήσης του οδικού δικτύου, καθώς και των κινδύνων τους οποίους δυνατόν να διατρέξουν ειδικά οι πεζοί, η Δημοτική Τροχονομία θα περιπολεί και οι παραβάτες εντός των δημοτικών ορίων Λατσιών, θα διώκονται εξώδικα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top