Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος Άντης Τριανταφυλλίδης

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος Άντης Τριανταφυλλίδης

Απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης (24/5) ο γνωστός Κύπριος δικηγόρος Άντης Τριανταφυλλίδης, σε ηλικία 88 ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο (28/5) στην Εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Τρυπιώτη στη Λευκωσία.

Ο εκλιπών σπούδασε νομική στο Inns of Court, Gray's Inn London (Barrister-at-Law) ενώ ήταν μέλος του Βρετανικού Δικηγορικού Συλλόγου από το 1954 και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2015.

Το 1982 ίδρυσε το δικό του δικηγορικό γραφείο με έδρα τη Λευκωσία, ενώ έγινε μέλος και του  Court of Arbitration του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου από το 1982.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE