Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία
Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.
Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο (28/5) στην Εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Τρυπιώτη στη Λευκωσία.
Ο εκλιπών σπούδασε νομική στο Inns of Court, Gray's Inn London (Barrister-at-Law) ενώ ήταν μέλος του Βρετανικού Δικηγορικού Συλλόγου από το 1954 και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2015.
Το 1982 ίδρυσε το δικό του δικηγορικό γραφείο με έδρα τη Λευκωσία, ενώ έγινε μέλος και του Court of Arbitration του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου από το 1982.
Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.
Είναι με μεγάλη θλίψη που πληροφορήθηκα την απώλεια του Άντη Α. Τριανταφυλλίδη, ενός διακεκριμένου και εξαίρετου νομικού του τόπου μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) May 25, 2022
«Έφυγε» ο Δικηγόρος Αντης Τριανταφυλλιδης
— Christos Triantafyllides (@TriantaCY) May 25, 2022
Αδελφός του πατέρα μου Μιχ,Τριανταφυλλιδη
Μαθήτευσα δίπλα του και έμαθα παρά πολλά
Εξαίρετος Δικηγόρος με σπινθηροβόλο νομικό μυαλό.
Άφησε πίσω του 2 παιδιά σπουδαίους Δικηγόρους και 1 ένα σπουδαίο Δικηγορικό γραφειο
Αιώνια του η μνήμη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις