Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος Άντης Τριανταφυλλίδης

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος Άντης Τριανταφυλλίδης

Απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης (24/5) ο γνωστός Κύπριος δικηγόρος Άντης Τριανταφυλλίδης, σε ηλικία 88 ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο (28/5) στην Εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Τρυπιώτη στη Λευκωσία.

Ο εκλιπών σπούδασε νομική στο Inns of Court, Gray's Inn London (Barrister-at-Law) ενώ ήταν μέλος του Βρετανικού Δικηγορικού Συλλόγου από το 1954 και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2015.

Το 1982 ίδρυσε το δικό του δικηγορικό γραφείο με έδρα τη Λευκωσία, ενώ έγινε μέλος και του  Court of Arbitration του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου από το 1982.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE