Ο εξτρέμ που έρχεται και ο Σιμόες…

Ο εξτρέμ που έρχεται και ο Σιμόες…

Όταν ακόμα βρισκόταν σε επαφές με την ΑΕΛ ο Σίλας, γράφαμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, είχε έτοιμη λίστα υποψήφιων παιχτών να τον ακολουθήσουν στην Λεμεσό.

Πληροφορίες του ThemaSports, αναφέρουν, ότι ήδη έχει «καπαρώσει» εξτρέμ που αγωνίζεται στην πατρίδα του. Είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί η εν λόγω μετεγγραφή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE