Βρήκαν κλοπιμαίο όχημα - Έλειπαν τα καθίσματα - Έπιασαν τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Βρήκαν κλοπιμαίο όχημα - Έλειπαν τα καθίσματα - Έπιασαν τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Τριάντα τρεις καταγγελίες έγιναν κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων σε διάφορες περιοχές της επαρχίας Πάφου, ενώ εντοπίστηκε όχημα που είχε κλαπεί στα τέλη Απριλίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στο πλαίσιο των ελέγχων κατά την διάρκεια της χτεσινής ημέρας έγιναν 33 καταγγελίες εκ των οποίων οι 3 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, και 8 υπέρβαση ταχύτητας καθώς και άλλες τροχαίες παραβάσεις μικρότερης φύσεως.

Επίσης χτες Τρίτη εντοπίστηκε και ένα κλοπιμαίο όχημα που είχε κλαπεί στις 29 Απριλίου, 2022. Το όχημα, είπε ο κ. Νικολάου, εντοπίστηκε σε περιοχή της Πάφου ενώ απ’ αυτό λείπουν τα καθίσματα του.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια, ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE