Σύνδεσμος Τυροκόμων: Δεν έχει τίποτα να κρύψει για χαλλούμι - Αναμένει αποτελέσματα από ΕΠΑ

Σύνδεσμος Τυροκόμων: Δεν έχει τίποτα να κρύψει για χαλλούμι - Αναμένει αποτελέσματα από ΕΠΑ

Ο Σύνδεσμος Τυροκόμων Κύπρου όσο και τα μέλη του, δεν έχουν οτιδήποτε να κρύψουν και θα αναμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ), αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Σε σχέση με τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού στα γραφεία του Συνδέσμου Τυροκόμων Κύπρου και σε τυροκομεία μέλη του Συνδέσμου, αναφέρεται ότι τα μέλη του συνεργάστηκαν πλήρως με την ΕΠΑ και δόθηκαν όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν.

«Παρά τα όσα συμβαίνουν, εμείς θα συνεχίσουμε να παράγουμε και να στηρίζουμε το χαλλούμι ως το εθνικό μας προϊόν, να το εξάγουμε και να φέρνουμε συνάλλαγμα, να δημιουργούμε θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης για τον τόπο μας. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.