Σύνδεσμος Τυροκόμων: Δεν έχει τίποτα να κρύψει για χαλλούμι - Αναμένει αποτελέσματα από ΕΠΑ

Σύνδεσμος Τυροκόμων: Δεν έχει τίποτα να κρύψει για χαλλούμι - Αναμένει αποτελέσματα από ΕΠΑ

Ο Σύνδεσμος Τυροκόμων Κύπρου όσο και τα μέλη του, δεν έχουν οτιδήποτε να κρύψουν και θα αναμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ), αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Σε σχέση με τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού στα γραφεία του Συνδέσμου Τυροκόμων Κύπρου και σε τυροκομεία μέλη του Συνδέσμου, αναφέρεται ότι τα μέλη του συνεργάστηκαν πλήρως με την ΕΠΑ και δόθηκαν όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν.

«Παρά τα όσα συμβαίνουν, εμείς θα συνεχίσουμε να παράγουμε και να στηρίζουμε το χαλλούμι ως το εθνικό μας προϊόν, να το εξάγουμε και να φέρνουμε συνάλλαγμα, να δημιουργούμε θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης για τον τόπο μας. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.