Σύνδεσμος Τυροκόμων: Δεν έχει τίποτα να κρύψει για χαλλούμι - Αναμένει αποτελέσματα από ΕΠΑ

Σύνδεσμος Τυροκόμων: Δεν έχει τίποτα να κρύψει για χαλλούμι - Αναμένει αποτελέσματα από ΕΠΑ

Ο Σύνδεσμος Τυροκόμων Κύπρου όσο και τα μέλη του, δεν έχουν οτιδήποτε να κρύψουν και θα αναμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ), αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Σε σχέση με τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού στα γραφεία του Συνδέσμου Τυροκόμων Κύπρου και σε τυροκομεία μέλη του Συνδέσμου, αναφέρεται ότι τα μέλη του συνεργάστηκαν πλήρως με την ΕΠΑ και δόθηκαν όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν.

«Παρά τα όσα συμβαίνουν, εμείς θα συνεχίσουμε να παράγουμε και να στηρίζουμε το χαλλούμι ως το εθνικό μας προϊόν, να το εξάγουμε και να φέρνουμε συνάλλαγμα, να δημιουργούμε θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης για τον τόπο μας. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE