Σύνδεσμος Τυροκόμων: Δεν έχει τίποτα να κρύψει για χαλλούμι - Αναμένει αποτελέσματα από ΕΠΑ

Σύνδεσμος Τυροκόμων: Δεν έχει τίποτα να κρύψει για χαλλούμι - Αναμένει αποτελέσματα από ΕΠΑ

Ο Σύνδεσμος Τυροκόμων Κύπρου όσο και τα μέλη του, δεν έχουν οτιδήποτε να κρύψουν και θα αναμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ), αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Σε σχέση με τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού στα γραφεία του Συνδέσμου Τυροκόμων Κύπρου και σε τυροκομεία μέλη του Συνδέσμου, αναφέρεται ότι τα μέλη του συνεργάστηκαν πλήρως με την ΕΠΑ και δόθηκαν όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν.

«Παρά τα όσα συμβαίνουν, εμείς θα συνεχίσουμε να παράγουμε και να στηρίζουμε το χαλλούμι ως το εθνικό μας προϊόν, να το εξάγουμε και να φέρνουμε συνάλλαγμα, να δημιουργούμε θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης για τον τόπο μας. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE