Αρχίζουν τον Ιούνιο έργα συντήρησης δρόμων στην επαρχία Λεμεσού ύψους 3 εκ. ευρώ

Αρχίζουν τον Ιούνιο έργα συντήρησης δρόμων στην επαρχία Λεμεσού ύψους 3 εκ. ευρώ

Στην υπογραφή συμβολαίου για συντήρηση δρόμων στην επαρχία Λεμεσού προχώρησε το Τμήμα Δημοσίων Έργων με την εταιρεία Cyfield Asphalt Co Ltd, ύψους σχεδόν τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο «Περιοδική συντήρηση δρόμων εντός δημοτικών ορίων και Επαρχίας Λεμεσού» περιλαμβάνει την επίστρωση, σε συγκεκριμένους δρόμους, με επιφανειακή στρώση ασφαλτικού σκυροδέματος (ονομαστικού πάχους 50 χιλ.) σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, με ή χωρίς αφαίρεση του υφιστάμενου οδοστρώματος, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων απαραίτητων εργασιών.

Η υλοποίηση του Έργου προγραμματίζεται να αρχίσει τον Ιούνιο 2022, με διάρκεια εκτέλεσης 20 εβδομάδες και κόστος €2.991.660,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άστεγη η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στην Πάφο - Πού προσανατολίζονται οι Αρχές

Άστεγη η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στην Πάφο - Πού προσανατολίζονται οι Αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE