Αρχίζουν τον Ιούνιο έργα συντήρησης δρόμων στην επαρχία Λεμεσού ύψους 3 εκ. ευρώ

Αρχίζουν τον Ιούνιο έργα συντήρησης δρόμων στην επαρχία Λεμεσού ύψους 3 εκ. ευρώ

Στην υπογραφή συμβολαίου για συντήρηση δρόμων στην επαρχία Λεμεσού προχώρησε το Τμήμα Δημοσίων Έργων με την εταιρεία Cyfield Asphalt Co Ltd, ύψους σχεδόν τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο «Περιοδική συντήρηση δρόμων εντός δημοτικών ορίων και Επαρχίας Λεμεσού» περιλαμβάνει την επίστρωση, σε συγκεκριμένους δρόμους, με επιφανειακή στρώση ασφαλτικού σκυροδέματος (ονομαστικού πάχους 50 χιλ.) σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, με ή χωρίς αφαίρεση του υφιστάμενου οδοστρώματος, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων απαραίτητων εργασιών.

Η υλοποίηση του Έργου προγραμματίζεται να αρχίσει τον Ιούνιο 2022, με διάρκεια εκτέλεσης 20 εβδομάδες και κόστος €2.991.660,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός νεαρός Ελληνοκύπριος - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία της Πάφου

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός νεαρός Ελληνοκύπριος - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία της Πάφου

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή Γεροσκήπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE