Αρχίζουν τον Ιούνιο έργα συντήρησης δρόμων στην επαρχία Λεμεσού ύψους 3 εκ. ευρώ

Αρχίζουν τον Ιούνιο έργα συντήρησης δρόμων στην επαρχία Λεμεσού ύψους 3 εκ. ευρώ

Στην υπογραφή συμβολαίου για συντήρηση δρόμων στην επαρχία Λεμεσού προχώρησε το Τμήμα Δημοσίων Έργων με την εταιρεία Cyfield Asphalt Co Ltd, ύψους σχεδόν τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο «Περιοδική συντήρηση δρόμων εντός δημοτικών ορίων και Επαρχίας Λεμεσού» περιλαμβάνει την επίστρωση, σε συγκεκριμένους δρόμους, με επιφανειακή στρώση ασφαλτικού σκυροδέματος (ονομαστικού πάχους 50 χιλ.) σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, με ή χωρίς αφαίρεση του υφιστάμενου οδοστρώματος, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων απαραίτητων εργασιών.

Η υλοποίηση του Έργου προγραμματίζεται να αρχίσει τον Ιούνιο 2022, με διάρκεια εκτέλεσης 20 εβδομάδες και κόστος €2.991.660,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE