Διαψεύδει το ΥΠΠΑΝ για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο της Λευκωσίας

Διαψεύδει το ΥΠΠΑΝ για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο της Λευκωσίας

Σχετικά με αναφορά που έγινε και δημοσιεύματα που αφορούσαν καταγγελία για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε σχολείο της επαρχίας Λευκωσίας, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας επισημαίνει ότι, μετά και από διερεύνηση από την Αστυνομία, δεν υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση.

Σημειώνει, επίσης, ότι η σχολική μονάδα χειρίστηκε το θέμα, σε συνεργασία με την Αστυνομία, με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Στη συνέχεια, το θέμα παραβατικής συμπεριφοράς που διαπιστώθηκε, θα τύχει χειρισμού από τη σχολική μονάδα και θα γίνει περαιτέρω διερεύνηση για την παρουσία εξωσχολικού στον χώρο του σχολείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE