«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Βαρνάβα Γεωργίου – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Βαρνάβα Γεωργίου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βαρνάβα Γεωργίου, ο οποίος έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (23/05), στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος του 39χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, λόγω του τροχαίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος εκτράπηκε της πορείας του και κινητοποιήθηκε στο δεξί χαντάκι ως προς τη πορεία του.

Από τις εξετάσεις στην σκηνή φαίνεται το θύμα να μην έφερε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί του οχήματος κ στη συνέχεια να καταπλακωθεί από αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE