«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Βαρνάβα Γεωργίου – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Βαρνάβα Γεωργίου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βαρνάβα Γεωργίου, ο οποίος έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (23/05), στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος του 39χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, λόγω του τροχαίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος εκτράπηκε της πορείας του και κινητοποιήθηκε στο δεξί χαντάκι ως προς τη πορεία του.

Από τις εξετάσεις στην σκηνή φαίνεται το θύμα να μην έφερε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί του οχήματος κ στη συνέχεια να καταπλακωθεί από αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.