«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Βαρνάβα Γεωργίου – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Βαρνάβα Γεωργίου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βαρνάβα Γεωργίου, ο οποίος έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (23/05), στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος του 39χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, λόγω του τροχαίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος εκτράπηκε της πορείας του και κινητοποιήθηκε στο δεξί χαντάκι ως προς τη πορεία του.

Από τις εξετάσεις στην σκηνή φαίνεται το θύμα να μην έφερε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί του οχήματος κ στη συνέχεια να καταπλακωθεί από αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE