ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θύμα διαδικτυακής απάτης 37χρονη διευθύντρια στη Λεμεσό - Aπέσπασαν πάνω από 35.000 ευρώ

Θύμα διαδικτυακής απάτης 37χρονη διευθύντρια στη Λεμεσό - Aπέσπασαν πάνω από 35.000 ευρώ

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε εταιρεία που εμπορεύεται οινοπνευματώδη ποτά, αφού σύμφωνα με καταγγελία στην οποία προέβη, δεν παρέλαβε ποτέ εμπορεύματα που παρήγγειλε μέσω διαδικτύου, έναντι χρηματικού ποσού 35.391 ευρώ.

Όπως καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από την 37χρονη διευθύντρια, τον περασμένο Φεβρουάριο εντόπισε στο διαδίκτυο εταιρεία που εδρεύει στο εξωτερικό και με την οποίαν συμφώνησε την εισαγωγή ουίσκι συγκεκριμένης επωνυμίας.

Μετά από ηλεκτρονική επικοινωνία, απέστειλε σε τράπεζα της Γερμανίας, μέσω τριών εμβασμάτων, το συμφωνηθέν ποσό.

Καθώς ο χρόνος κυλούσε και τα εμπορεύματα δεν έφτασαν ποτέ στην Κύπρο, η παραπονούμενη επικοινώνησε με τους υποτιθέμενους προμηθευτές, οι οποίοι της ζήτησαν περισσότερα χρήματα.

Τότε αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης και κατήγγειλε την υπόθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top