Θύμισε ταινία... τρόμου η ομίχλη στη Λεμεσό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Θύμισε ταινία... τρόμου η ομίχλη στη Λεμεσό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σκηνικό από… θρίλερ θύμισαν οι εικόνες με το πέπλο ομίχλης που κάλυψαν στη Λεμεσό τις προηγούμενες μέρες.

Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο και τις φωτογραφίες από το γκρουπ ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ⚡️ άλλαξε εντελώς το τοπίο κατά τη διάρκεια της χθεσινής κυρίως μέρας.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό, που την Παρασκευή και το Σάββατο ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και σύντομη καταιγίδα, στα ορεινά, νωρίς το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί γενικά αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE