Θύμισε ταινία... τρόμου η ομίχλη στη Λεμεσό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Θύμισε ταινία... τρόμου η ομίχλη στη Λεμεσό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σκηνικό από… θρίλερ θύμισαν οι εικόνες με το πέπλο ομίχλης που κάλυψαν στη Λεμεσό τις προηγούμενες μέρες.

Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο και τις φωτογραφίες από το γκρουπ ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ⚡️ άλλαξε εντελώς το τοπίο κατά τη διάρκεια της χθεσινής κυρίως μέρας.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό, που την Παρασκευή και το Σάββατο ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και σύντομη καταιγίδα, στα ορεινά, νωρίς το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί γενικά αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.