Η Άννα Βίσση επιστρέφει με τραγούδι του Νίκου Καρβέλα

Η Άννα Βίσση επιστρέφει με τραγούδι του Νίκου Καρβέλα

Η Άννα Βίσση είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα της επιτυχία με τίτλο «Αίμα»!

Δυναμικό, εθιστικό και γεμάτο πάθος, το «Αίμα» έχει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα στη μουσική και τους στίχους.

Στο single συμμετέχει η ταλαντούχα Daphne Lawrence, τραγουδώντας ένα κομμάτι στίχων που έγραψε η ίδια.

Το «Αίμα», που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό καθώς αυτές τις μέρες μεταδίδεται αποκλειστικά από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, θα κυκλοφορήσει απaό την Panik Gold τη Δευτέρα 30 Μαΐου, μαζί με music video.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Πρέβε.

Με fashion statement outfits των διεθνούς φήμης σχεδιαστών Thierry Mugler και Jean Paul Gaultier, rock glam στυλ και την αστείρευτη ενέργειά της, η Άννα Βίσση και η μουσική της θα κυλήσουν για ακόμα μία φορά στο «Αίμα» μας και θα κατακτήσουν τις καρδιές μας!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.