Πηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»

Πηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»

Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη.

Αρχικά η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω. Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο».

Η Πηνελόπη Πιτσούλη στη συνέχεια μίλησε για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ».

Κλείνοντας, η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Δεν τσακώθηκα εγώ με τον Φλωρινιώτη. Αυτός τσακώθηκε με τον εαυτό του».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.