Ξεκαθαρίζει το Υπουργείο Παιδείας για άσεμνη επίθεση σε μαθήτρια γυμνασίου της Λευκωσίας

Ξεκαθαρίζει το Υπουργείο Παιδείας για άσεμνη επίθεση σε μαθήτρια γυμνασίου της Λευκωσίας

Αναφορικά με το περιστατικό σε γυμνάσιο της επαρχίας Λευκωσίας με θύμα μαθήτρια και εμπλεκόμενους μαθητές και εξωσχολικό πρόσωπο, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) επισημαίνει ότι: Σύμφωνα με πληροφόρηση από την Αστυνομία εξετάζεται υπόθεση άσεμνης επίθεσης.

Όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις την εξέταση της καταγγελίας έχει αναλάβει η Αστυνομία, η οποία και έχει αρμοδιότητα για να αποφανθεί σχετικά.

Από την πλευρά του ΥΠΠΑΝ γνωστοποιείται ότι στο επίπεδο του σχολείου έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ενώ έχει διοριστεί από τη Διεύθυνση του Υπουργείου και ερευνών λειτουργός.

Ασχέτως της τελικής αξιολόγησης της καταγγελίας, το Υπουργείο θεωρεί τέτοια περιστατικά ως πολύ σοβαρές υποθέσεις και για τον λόγο αυτό θα διενεργηθεί έρευνα σχετικά με όλες τις πτυχές.

Τέλος, σημειώνεται ότι έχει προσφερθεί από το Υπουργείο στη μαθήτρια που δέχτηκε την επίθεση, η δυνατότητα ψυχολογικής στήριξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE