Έφτασε το 60,7% η τηλεθέαση του Τελικού Κυπέλλου στον ALPHA

Έφτασε το 60,7% η τηλεθέαση του Τελικού Κυπέλλου στον ALPHA

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Τελικός Κυπέλλου Coca Cola μεταξύ της Ομόνοιας και του Εθνικού Άχνας στον ALPHA Κύπρου, με τα κοντέρ της AGB Nielsen να γράφουν μέχρι και 60,7%.

Η κορύφωση της τηλεθέασης σημειώθηκε κατά την διάρκεια των πέναλτι αφού την διαδικασία παρακολουθούσαν 224 χιλιάδες τηλεθεατές με τα μηχανάκια να δείχνουν το εντυπωσιακό 60,7%.

Σε ότι αφορά την κανονική διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Nielsen, το πρώτο ημίχρονο έγραψε 44,9% ενώ το δεύτερο ημίχρονο έγραψε 49,5%. Η παράταση του αγώνα σε όλη τη διάρκεια έγραφε πέρα του 52%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE