Έφτασε το 60,7% η τηλεθέαση του Τελικού Κυπέλλου στον ALPHA

Έφτασε το 60,7% η τηλεθέαση του Τελικού Κυπέλλου στον ALPHA

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Τελικός Κυπέλλου Coca Cola μεταξύ της Ομόνοιας και του Εθνικού Άχνας στον ALPHA Κύπρου, με τα κοντέρ της AGB Nielsen να γράφουν μέχρι και 60,7%.

Η κορύφωση της τηλεθέασης σημειώθηκε κατά την διάρκεια των πέναλτι αφού την διαδικασία παρακολουθούσαν 224 χιλιάδες τηλεθεατές με τα μηχανάκια να δείχνουν το εντυπωσιακό 60,7%.

Σε ότι αφορά την κανονική διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Nielsen, το πρώτο ημίχρονο έγραψε 44,9% ενώ το δεύτερο ημίχρονο έγραψε 49,5%. Η παράταση του αγώνα σε όλη τη διάρκεια έγραφε πέρα του 52%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE