Έφτασε το 60,7% η τηλεθέαση του Τελικού Κυπέλλου στον ALPHA

Έφτασε το 60,7% η τηλεθέαση του Τελικού Κυπέλλου στον ALPHA

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Τελικός Κυπέλλου Coca Cola μεταξύ της Ομόνοιας και του Εθνικού Άχνας στον ALPHA Κύπρου, με τα κοντέρ της AGB Nielsen να γράφουν μέχρι και 60,7%.

Η κορύφωση της τηλεθέασης σημειώθηκε κατά την διάρκεια των πέναλτι αφού την διαδικασία παρακολουθούσαν 224 χιλιάδες τηλεθεατές με τα μηχανάκια να δείχνουν το εντυπωσιακό 60,7%.

Σε ότι αφορά την κανονική διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Nielsen, το πρώτο ημίχρονο έγραψε 44,9% ενώ το δεύτερο ημίχρονο έγραψε 49,5%. Η παράταση του αγώνα σε όλη τη διάρκεια έγραφε πέρα του 52%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE