Έφτασε το 60,7% η τηλεθέαση του Τελικού Κυπέλλου στον ALPHA

Έφτασε το 60,7% η τηλεθέαση του Τελικού Κυπέλλου στον ALPHA

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Τελικός Κυπέλλου Coca Cola μεταξύ της Ομόνοιας και του Εθνικού Άχνας στον ALPHA Κύπρου, με τα κοντέρ της AGB Nielsen να γράφουν μέχρι και 60,7%.

Η κορύφωση της τηλεθέασης σημειώθηκε κατά την διάρκεια των πέναλτι αφού την διαδικασία παρακολουθούσαν 224 χιλιάδες τηλεθεατές με τα μηχανάκια να δείχνουν το εντυπωσιακό 60,7%.

Σε ότι αφορά την κανονική διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Nielsen, το πρώτο ημίχρονο έγραψε 44,9% ενώ το δεύτερο ημίχρονο έγραψε 49,5%. Η παράταση του αγώνα σε όλη τη διάρκεια έγραφε πέρα του 52%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE