Έφτασε το 60,7% η τηλεθέαση του Τελικού Κυπέλλου στον ALPHA

Έφτασε το 60,7% η τηλεθέαση του Τελικού Κυπέλλου στον ALPHA

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Τελικός Κυπέλλου Coca Cola μεταξύ της Ομόνοιας και του Εθνικού Άχνας στον ALPHA Κύπρου, με τα κοντέρ της AGB Nielsen να γράφουν μέχρι και 60,7%.

Η κορύφωση της τηλεθέασης σημειώθηκε κατά την διάρκεια των πέναλτι αφού την διαδικασία παρακολουθούσαν 224 χιλιάδες τηλεθεατές με τα μηχανάκια να δείχνουν το εντυπωσιακό 60,7%.

Σε ότι αφορά την κανονική διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Nielsen, το πρώτο ημίχρονο έγραψε 44,9% ενώ το δεύτερο ημίχρονο έγραψε 49,5%. Η παράταση του αγώνα σε όλη τη διάρκεια έγραφε πέρα του 52%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE