Έγκυος γέννησε νεκρό έμβρυο σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό - Όσα καταγγέλλουν οι συγγενείς

Έγκυος γέννησε νεκρό έμβρυο σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό - Όσα καταγγέλλουν οι συγγενείς

Τραγωδία για γυναίκα που πήγε σε ιδιωτική κλινική να γεννήσει και το έμβρυο ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλοδαπή εγκυμονούσα που βρισκόταν στην 35η εβδομάδα κύησης, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, την περασμένη Τρίτη, για να γεννήσει καθώς έσπασαν τα νερά της.

Η οικογένεια ισχυρίζεται πως οι γιατροί δεν προχώρησαν άμεσα στη γέννα και αντι αυτού, της έδωσαν φαρμακευτική αγωγή και την υπόβαλλαν σε εξετάσεις κάθε ενάμιση ώρα.

Το έμρβυο γεννήθηκε σήμερα Πέμπτη νεκρό. 

Η οικογένεια αποτάθηκε στην Αστυνομία και ζήτησε να διενεργηθει άμεσα νεκροτομή για να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Δεν αποκλείεται η οικογένεια να προχωρήσει με καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE