Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας
Κατ΄ ιδίαν συνάντηση θα έχει το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από σήριαλ: "Φέτος η μυθοπλασία ήταν στα πάνω της, εγώ πάλι στα κάτω μου! Δεν είχα καμία πρόταση για τηλεόραση. Λες να πέρασε η μπογιά μου; Δεν αποκλείεται. Ποτέ δεν ξέρεις. Για αυτό και δεν μου έκανε εντύπωση, γιατί σκέφτηκα πως πολύ απλά πέρασε η μπογιά μου.
Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που έβγαλαν πάρα πολλά λεφτά, να το ξέρετε αυτό. Γιατί πάντα ήμουν σε δουλειές που ήμουν μικρή για να τα πάρω, γιατί όταν είσαι μικρός δεν μπορείς να κάνεις κασέ. Στους "Μεν και Δεν" ήμασταν πιτσιρίκια και βγάζαμε το τίποτα".
Δείτε σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις.
Πηγή: yupiii.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




