Λούης Πατσαλίδης: Η αποκάλυψη του για κοινή εκπομπή με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Λούης Πατσαλίδης: Η αποκάλυψη του για κοινή εκπομπή με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στην εκπομπή «Τα SOS στην TV», στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», βρέθηκε καλεσμένος ο Λούης Πατσαλίδης.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος stand up comedian είπε: «Δεν απορρίπτω την μεσημβρινή ζώνη αν μου ζητηθεί από το κανάλι, αρκεί να είναι στα μέτρα μου και στον χαρακτήρα μου και στον τρόπο που θα ήθελα να το κάνω. Δεν θα έλεγα όχι, αρκεί να είμαι “εγώ”», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα έκανα εκπομπή με την Χριστιάνα, είμαι καλοβόλετος, δεν προκαλώ κόντρες. Είναι άνθρωπος που αγαπώ ιδιαίτερα, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 04:30 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE