Λούης Πατσαλίδης: Η αποκάλυψη του για κοινή εκπομπή με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Λούης Πατσαλίδης: Η αποκάλυψη του για κοινή εκπομπή με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στην εκπομπή «Τα SOS στην TV», στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», βρέθηκε καλεσμένος ο Λούης Πατσαλίδης.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος stand up comedian είπε: «Δεν απορρίπτω την μεσημβρινή ζώνη αν μου ζητηθεί από το κανάλι, αρκεί να είναι στα μέτρα μου και στον χαρακτήρα μου και στον τρόπο που θα ήθελα να το κάνω. Δεν θα έλεγα όχι, αρκεί να είμαι “εγώ”», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα έκανα εκπομπή με την Χριστιάνα, είμαι καλοβόλετος, δεν προκαλώ κόντρες. Είναι άνθρωπος που αγαπώ ιδιαίτερα, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 04:30 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE