Λούης Πατσαλίδης: Η αποκάλυψη του για κοινή εκπομπή με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Λούης Πατσαλίδης: Η αποκάλυψη του για κοινή εκπομπή με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στην εκπομπή «Τα SOS στην TV», στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», βρέθηκε καλεσμένος ο Λούης Πατσαλίδης.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος stand up comedian είπε: «Δεν απορρίπτω την μεσημβρινή ζώνη αν μου ζητηθεί από το κανάλι, αρκεί να είναι στα μέτρα μου και στον χαρακτήρα μου και στον τρόπο που θα ήθελα να το κάνω. Δεν θα έλεγα όχι, αρκεί να είμαι “εγώ”», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα έκανα εκπομπή με την Χριστιάνα, είμαι καλοβόλετος, δεν προκαλώ κόντρες. Είναι άνθρωπος που αγαπώ ιδιαίτερα, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 04:30 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE