Λούης Πατσαλίδης: Η αποκάλυψη του για κοινή εκπομπή με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Λούης Πατσαλίδης: Η αποκάλυψη του για κοινή εκπομπή με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στην εκπομπή «Τα SOS στην TV», στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», βρέθηκε καλεσμένος ο Λούης Πατσαλίδης.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος stand up comedian είπε: «Δεν απορρίπτω την μεσημβρινή ζώνη αν μου ζητηθεί από το κανάλι, αρκεί να είναι στα μέτρα μου και στον χαρακτήρα μου και στον τρόπο που θα ήθελα να το κάνω. Δεν θα έλεγα όχι, αρκεί να είμαι “εγώ”», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα έκανα εκπομπή με την Χριστιάνα, είμαι καλοβόλετος, δεν προκαλώ κόντρες. Είναι άνθρωπος που αγαπώ ιδιαίτερα, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 04:30 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE