«Δάσκαλε που δίδασκες» - Πέρασαν χειροπέδες σε αστυνομικό γιατί έκλεβε υπεραγορά – Δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα

«Δάσκαλε που δίδασκες» - Πέρασαν χειροπέδες σε αστυνομικό γιατί έκλεβε υπεραγορά – Δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Στην σύλληψη αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας, προχώρησαν οι Αρχές μετά από καταγγελία για κλοπές από υπεραγορά.

Η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», ενώ τον αστυνομικό «πρόδωσαν» τα κλειστά κυκλώματα, καθώς τον κατέγραψαν να εισέρχεται στον χώρο να τσεπώνει προϊόντα και να φεύγει χωρίς να πληρώσει.

Όπως ανέφερε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, υπήρχε καταγγελία για αδικήματα που έγιναν κατ’ επανάληψη κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Την ίδια ώρα στο ρεπορτάζ της εφημερίδας σημειώνεται ότι στο παρελθόν δημιούργησε προβλήματα στην υπηρεσία του για εξαφάνιση αντικειμένων από γραφεία συναδέλφων του, ενώ προϊστάμενοι του αναγκάστηκαν να τον μετακινήσουν γιατί υπήρχαν κάποια ελλείμματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE