Χάρης Ρώμας: «Έχω ζήσει κι εγώ αυτό το γνωστό "ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο"»

Χάρης Ρώμας: «Έχω ζήσει κι εγώ αυτό το γνωστό "ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο"»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε σε μία περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και με αφορμή τη συζήτηση για το ελληνικό #metoo αναφέρθηκε σε ανάλογο περιστατικό που έχει ζήσει ο ίδιος στον χώρο του θεάματος.

«Μου έχει τύχει να δεχτώ παρενόχληση, αλλά είπα όχι και στις δύο περιπτώσεις. Ο ένας μάλιστα, είναι συγχωρεμένος. Πολύ σημαντικός σκηνοθέτης στο είδος που υπήρξε και στην πορεία έγινε και πολύ αγαπητός. Συνεργαστήκαμε, αφού μου ζήτησε συγγνώμη, χρόνια μετά όταν έγινα φίρμα», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως τον συγχώρησε, γιατί του μίλησε ειλικρινά, όταν του απολογήθηκε.

«Κι έναν τέτοιο άνθρωπο μπορείς να τον συγχωρήσεις, όταν σου λέει ότι είχε αφεθεί στο πάθος του. Είναι αυτό το γνωστό "ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο". Σε πολλούς έχει γίνει αυτό», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

«Μπορεί να συγχωρεθεί μια τέτοια συμπεριφορά, όταν ο άλλος δείξει μέσα στον χρόνο ότι όντως παρεκτράπηκε», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE