Εκτός ελέγχου φωτιά στα κατεχόμενα Πάναγρα - Oδεύει προς το δάσος

Εκτός ελέγχου φωτιά στα κατεχόμενα Πάναγρα - Oδεύει προς το δάσος

Εκτός ελέγχου μαίνεται φωτιά στα κατεχόμενα Πάναγρα που ξέσπασε σε ένα χωράφι και οδεύει προς το δάσος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του παράνομου «Μπαϊράκ», η φωτιά άρχισε στη μία το μεσημέρι και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Η «αστυνομία» έχει κλείσει μέρος του οδικού δικτύου στην περιοχή.

Για την κατάσβεσή της, όπως αναφέρεται, επιχειρούν η «πυροσβεστική», το «τμήμα δασών», η «πολιτική άμυνα», ο στρατός αλλά και κάτοικοι της περιοχής με τα τρακτέρ τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE