Χάθηκαν τα ίχνη του 42χρονου Χρίστου στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία  

Χάθηκαν τα ίχνη του 42χρονου Χρίστου στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία   

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ, 42 ετών, ο οποίος απουσιάζει από τις 2 Μαΐου, 2022 από τη Λεμεσό ενώ φαίνεται να μην έχει μόνιμη διαμονή.

Ο ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ περίπου με κοντά σκούρα μαλλιά και καφέ μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE