Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στη Λεμεσό - Ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο  

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στη Λεμεσό - Ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο   

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική το βράδυ της Παρασκευής (27/05) μετά από πληροφορία για φωτιά σε όχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η ώρα 11:50 το βράδυ, όχημα 33χρονου πήρε φωτιά μετά από εμπρησμό ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από γραφείο πώλησης αυτοκινήτων στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, ενώ προκλήθηκε επίσης ζημιά και σε δεύτερο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE