Έκαναν «φύλλο και φτερό» εταιρεία στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 20χρονη πρώην υπάλληλο    

Έκαναν «φύλλο και φτερό» εταιρεία στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 20χρονη πρώην υπάλληλο      

Στη σύλληψη 20χρονης κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες από ιδιοκτήτη εταιρείας στη Λεμεσό, σύμφωνα με τον οποίο μεταξύ των ημερομηνιών 21 Μαρτίου και 12 Μαΐου 2022, μεταφέρθηκαν χρήματα, τόσο από τον εταιρικό όσο και από τον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, προς συγκεκριμένο λογαριασμό, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, έγιναν συνολικά 22 μεταφορές χρημάτων, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τις €24,000.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 20χρονης, η οποία κατά τον πιο πάνω χρόνο, εργαζόταν στην εταιρεία του παραπονούμενου. Εναντίον της 20χρονης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.