Υπό 8ήμερη κράτηση 56χρονος για τα 6,5 κιλά κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι Λεμεσού

Υπό 8ήμερη κράτηση 56χρονος για τα 6,5 κιλά κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι Λεμεσού

Υπό 8ήμερη κράτηση έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τον 56χρονο ο οποίος συνελήφθη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, της υπόθεσης εντοπισμού κοκαΐνης βάρους 6,5 κιλών, στις 24 Μαΐου σε εμπορευματοκιβώτιο, που αφίχθηκε με πλοίο στο λιμάνι Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου η Αστυνομία, ο 56χρονος εμπλέκεται σε υπό διερεύνηση υπόθεσης παράνομης εισαγωγής και κατοχή ναρκωτικών – παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Μετά μαρτυρία εναντίον του 56χρονου που εξασφαλίστηκε, αυτός συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος την Παρασκευή και το Σάββατο προσήχθη ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την 8ημερη κράτηση του.

Στο εμπορευματοκιβώτιο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους έξι κιλών και 500 γραμμαρίων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE