Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λευκωσία – Ζημιές σε φάρμα, υποστατικά και πασσάλους της ΑΗΚ

Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λευκωσία – Ζημιές σε φάρμα, υποστατικά και πασσάλους της ΑΗΚ

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική το πρωί του Σαββάτου (28/05).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε 11.46 το πρωί  μεταξύ Κοινότητας Ψημολόφου και Δήμου Τσερίου.

Αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο ενώ, κατέκαυσε έκταση 5 εκταρίων περίπου.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε με ελαφριές ζημιές 1 φάρμα,  5 εγκαταλελειμμένα υποστατικά  και 4  ηλεκτρικοί πάσαλοι  της ΑΗΚ.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από Π.Υ, 1 από Τμήμα Δασών, 2 Φ.Μ.Π από Υπηρεσία Θήρας, και 3 γεωργικοί ελκυστήρες.

Τα αίτια διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE