Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λευκωσία – Ζημιές σε φάρμα, υποστατικά και πασσάλους της ΑΗΚ

Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λευκωσία – Ζημιές σε φάρμα, υποστατικά και πασσάλους της ΑΗΚ

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική το πρωί του Σαββάτου (28/05).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε 11.46 το πρωί  μεταξύ Κοινότητας Ψημολόφου και Δήμου Τσερίου.

Αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο ενώ, κατέκαυσε έκταση 5 εκταρίων περίπου.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε με ελαφριές ζημιές 1 φάρμα,  5 εγκαταλελειμμένα υποστατικά  και 4  ηλεκτρικοί πάσαλοι  της ΑΗΚ.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από Π.Υ, 1 από Τμήμα Δασών, 2 Φ.Μ.Π από Υπηρεσία Θήρας, και 3 γεωργικοί ελκυστήρες.

Τα αίτια διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE