Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία
Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.
Αυτούσια η Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού, ως απάντηση στο ΑΚΕΛ για μέτρα κατά της ακρίβειας
Τα μόνα που δεν έχουν «βάθος» είναι αυτά που λέει και σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ. Η κυβέρνηση πήρε στοχευμένα και υπολογισμένα μέτρα, η κοινωνία το αναγνωρίζει και έρχεται σήμερα ο ΓΓ να μηδενίσει τα πάντα.
Τα όσα είπε ο κ. Στεφάνου δεν προκαλούν έκπληξη. Συγκαταλέγονται στη μίζερη και μηδενιστική κριτική που ασκεί συστηματικά το ΑΚΕΛ εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια. Εξάλλου, είναι γνωστή η προβληματική σχέση του ΑΚΕΛ με τη συνετή οικονομική διαχείριση.
Σε άλλη μια διεθνή κρίση, Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση στέκουν δίπλα στην κοινωνία, με σοβαρότητα και αξιοπιστία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις