Εντοπίστηκε ο 53χρονος - Είχε εξαφανιστεί απο το χώρο νοσηλείας του

Εντοπίστηκε ο 53χρονος - Είχε εξαφανιστεί απο το χώρο νοσηλείας του

Εντοπίστηκε ο 53χρονος ο οποίος ελλείπει εξαφανίστηκε απο τις 5.30 το πρωί απο το χώρο νοσηλείας του στην περιοχή Αθαλάσσας στη Λευκωσία.

Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, 53χρονος ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από το χώρο νοσηλείας του στη Λευκωσία, από το πρωί του Σαββάτου, 28 Μαΐου, 2022.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 53χρονου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE