Πούτιν: Η συνέχιση των παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία οδηγεί σε περαιτέρω «αποσταθεροποίηση»

Πούτιν: Η συνέχιση των παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία οδηγεί σε περαιτέρω «αποσταθεροποίηση»

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με Μακρόν - Σολτς ο Ρώσος πρόεδρος έκανε λόγο για τον επικίνδυνο χαρακτήρα της Δύσης


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατήγγειλε σήμερα τον «επικίνδυνο χαρακτήρα» των παραδόσεων δυτικών όπλων στην Ουκρανία και προειδοποίησε για περαιτέρω «αποσταθεροποίηση», κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν και τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

«Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε τον επικίνδυνο χαρακτήρα (του γεγονότος) ότι η Ουκρανία συνεχίζει να κατακλύζεται από δυτικά όπλα, προειδοποιώντας για τους κινδύνους περαιτέρω αποσταθεροποίησης της κατάστασης και επιδείνωσης της ανθρωπιστικής κρίσης», σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου που εκδόθηκε μετά την τηλεφωνική συνομιλία.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Προεδρικές 2028: Χριστοδουλίδης μπροστά σε ένα κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό- Τα αποτελέσματα

ThemaPoll: Προεδρικές 2028: Χριστοδουλίδης μπροστά σε ένα κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό- Τα αποτελέσματα

Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας του ThemaOnline για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, τα οποία καταγράφουν μια σύνθετη εικόνα στο πολιτικό σκηνικό και αναδεικνύουν στοιχεία που προσφέρονται για πολλαπλές αναγνώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE