Αγνοείται αεροσκάφος με 22 επιβαίνοντες στο Νεπάλ

Αγνοείται αεροσκάφος με 22 επιβαίνοντες στο Νεπάλ

Αεροσκάφος ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας του Νεπάλ, με 22 επιβαίνοντες, αγνοείται, σύμφωνα με στελέχη της εταιρίας και κρατικούς αξιωματούχους.

Το μικρό αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από την τουριστική πόλη Ποκάρα, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της πρωτεύουσας, προς την Τζομσόμ, δήλωσαν οι πηγές αυτές. Το αεροσκάφος βρίσκεται υπό τη διαχείριση της Tara Air, που χρησιμοποιεί κυρίως αεροσκάφη Twin Otter καναδικής κατασκευής.

Στέλεχος της αεροπορικής εταιρίας δήλωσε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν τέσσερις Ινδοί και δύο ακόμα ξένοι πολίτες, των οποίων η εθνικότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Πηγη: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE