Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η συνάντηση κορυφής» – Η Ιλάειρα γνωρίζει για πρώτη φορά τον νονό…Νίκο Αναστασιάδη – Δείτε φωτογραφία  

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η συνάντηση κορυφής» – Η Ιλάειρα γνωρίζει για πρώτη φορά τον νονό…Νίκο Αναστασιάδη – Δείτε φωτογραφία   

Ιδιαίτερα ενεργός είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που δημοσιοποίησε τη σχέση του με την αγαπημένη του Ιλαέρια Ζήση.

Και ενώ ο γάμος του πολυσυζητημένου ζευγαριού πλησιάζει, έγινε η πρώτη γνωριμία με τον νονό και Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιοποίησε μάλιστα και φωτογραφία σφραγίζοντας έτσι τη «συνάντηση κορυφής» όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Συνάντηση κορυφής! Απόψε ο νονός μου, πρόεδρος της Κύπρου μας γνωρίζει την Ιλάειρα. Δώσαμε το πρώτο προσκλητήριο! Επόμενη συνάντηση ο γάμος μας τον Αύγουστο!»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE