Εντόπισαν στην οικία του ναρκωτικά, εκρηκτικές ύλες και αεροβόλο - Υπο κράτηση ο 24χρονος

Εντόπισαν στην οικία του ναρκωτικά, εκρηκτικές ύλες και αεροβόλο - Υπο κράτηση ο 24χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 24χρονος για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών καθώς και για παράνομη κατοχή αεροβόλου όπλου στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Κυριακή μέλη της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) διενήργησαν έρευνα σε κατοικία 24χρονου ενώ στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης καθώς και ένα στρατιωτικού φυσίγγιο διαμετρήματος 7,62 και ακόμη ένα αεροβόλο όπλο το οποίο φέρεται να είναι εγγεγραμμένο σε άλλο πρόσωπο μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας μέχρι στιγμής ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του αεροβόλου δεν έχει εντοπιστεί ακόμη προκειμένου να αναφέρει στην Αστυνομία κάτω από ποιές συνθήκες το αεροβόλο του όπλου βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου. Ο 24χρονος ωστόσο ανέφερε ο κ.Νικολάου δεν έχει άδεια κατοχής του εν λόγω αεροβόλου.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE