Φόβος στο Ισραήλ: Συστήνει στους πολίτες του να μην επισκέπτονται την Τουρκία

Φόβος στο Ισραήλ: Συστήνει στους πολίτες του να μην επισκέπτονται την Τουρκία

Έκτακτη ταξιδιωτική οδηγία και σύσταση προς τους Ισραηλινούς πολίτες να μην επισκεφθούν την Τουρκία το ερχόμενο διάστημα εξέδωσε σήμερα το πρωί το Ισραηλινό Επιτελείο Εθνικής Ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, υφίσταται πραγματικός κίνδυνος οι Ισραηλινοί πολίτες που βρίσκονται στην Τουρκία αυτήν την περίοδο να αποτελέσουν στόχο του Ιράν.

Το Ιράν κατηγορεί το Ισραήλ ότι βρίσκεται πίσω από την πρόσφατη δολοφονία ανώτατου στρατιωτικού αξιωματούχου των Φρουρών της Επανάστασης. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Ισραηλινού Επιτελείου Εθνικής Ασφαλείας εκτιμά ότι το Ιράν θα προβεί σε αντίποινα και ότι στην Τουρκία δραστηριοποιούνται με σχετική ευκολία παράγοντες που δρουν υπέρ των ιρανικών συμφερόντων.

Η σημερινή έκτακτη ισραηλινή ταξιδιωτική οδηγία ισχύει και για τις χώρες που συνορεύουν με το Ιράν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE