Εμπρησμός οχήματος 32χρονης στην Πάφο - Υπό 4ήμερη κράτηση 37χρονος

Εμπρησμός οχήματος 32χρονης στην Πάφο - Υπό 4ήμερη κράτηση 37χρονος

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 37χρονου για για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η φωτιά στο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιείται από 32χρονη, ξέσπασε γύρω στις 3.30π.μ. το πρωί της Κυριακής , ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της, στην Πάφο.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από περαιτέρω αστυνομικές εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 37χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το απόγευμα της Κυριακής ο 37χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Ινδία και Κύπρος αναβάθμισαν τις σχέσεις τους, προχωρώντας σε μια φάση προσανατολισμένη σε απτά αποτελέσματα και στην υλοποίηση κοινών στόχων, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Κοινή Διακήρυξη που εξέδωσαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE