MasterChef: Aυτός ο παίκτης που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό

MasterChef: Aυτός ο παίκτης που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό

Η ώρα της κρίσιμης τρίτης δοκιμασίας στο πλασίο των ημιτελικών του MasterChef έφτασε και η τελική τετράδα κλήθηκε να αποδείξει πόσο αποτελεσματική και-εν τέλει-άξια είναι για να διεκδικήσει τον τίτλο του κορυφαίου chef του διαγωνισμού.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ έφτασαν μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022 και η δοκιμασία η οποία τους τέθηκε ήταν πολύ κρίσιμη για την συνέχειά τους στον διαγωνισμό.


Στην τελευταία δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, που έφερε ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Τελικά μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι τρεις κριτές έκριναν πως η χειρότερη προσπάθεια συγκριτικά με τις υπόλοιπες ήταν αυτή του Νικήτα Μπατσικούρα, με αποτέλεσμα ο Νικήτας να αποχωρήσει από τους ημιτελικούς, αφήνοντας ως τρεις φιναλιστ για την τελική ευθεία του διαγωνισμου τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, την Ελπίδα Μορφούλη και την Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE