Μεταμεσονύκτιο θρίλερ στο Σύνταγμα - Η στιγμή της σύλληψης του ενόπλου που απειλούσε να ανοίξει πυρ - Δείτε βίντεο

Μεταμεσονύκτιο θρίλερ στο Σύνταγμα - Η στιγμή της σύλληψης του ενόπλου που απειλούσε να ανοίξει πυρ - Δείτε βίντεο

Ο άνδρας εμφανίστηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, μπροστά από τη Βουλή, κρατώντας ένα πανό και μια καραμπίνα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, η οποία απέκλεισε το σημείο, ενώ απομακρύνθηκαν και οι Εύζωνες.

Στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές και τα ΕΚΑΜ, ενώ όλοι οι γύρω δρόμοι είχαν αποκλειστεί από δεκάδες περιπολικά.

Στις 04:40, δύο ομάδες των ΕΚΑΜ περικύκλωσαν τον ένοπλο και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. Ο άνδρας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Μετά τις 5:00 το πρωί άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ επέστρεψαν και οι Εύζωνες στο μνημείο.

Δείτε τη στιγμή της σύλληψης

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.